jordmild

Om jordmild

Jordmild er en butik hvor jordnært og nænsomt er kerneordene. Det er sådan jeg selv ønsker at betræde denne jord. Nænsomt og jordnært.

Du finder Jordmild både som webbutik lige her :-), og som fysisk butik i hyggelige Skælskør, hvor Jordmild er som shop-i-shop hos Salonen4xk på Algade 26, 4230 Skælskør. Salonen4xK er et skønt sted for fællesskab og kreativitet. Stedet huset en forening der tilbyder fællesskab, kunst og arrangementer, en dejlig café med byens bedste kaffe og en hyggelig butik med miljøvenlige og håndlavede produkter.

Jordmild er blevet til i et ønske om at vende forbrug til bevidste cirkulære handlinger. At vi når vi køber produkter, så gør vi det ud fra bevidstheden om at det på bedste vis kan recirkulere i jordens store økosystem uden at belaste. Og i hvert fald holde længe nok til at udkonkurrerer køb-og-smid-ud varer.

De produkter Jordmild forhandler prøver jeg at vælge ud fra at genbruge mest muligt, købe mindst muligt, være så lokale som muligt, skabe fokus på de fantastiske lokale/nationale produkter som bliver til ud fra restproduktion, overproduktion og genbrug. Jeg ELSKER genbrug!

Med Jordmild håber jeg at kunne være med til at fremme en udvikling (afvikling af overforbrug og miljøbelastning) i verden hvor mere vild natur kan spire fra. Jeg vil med Jordmild gerne sætte så nænsomme aftryk på jorden som muligt. Aftryk som nærer og regenerer jorden, og som er lette at omdanne til vores livsgrundlag – jord. Levende jord til alverdens livsformer.

En af Jordmilds værdisætninger er at donere en del af overskuddet til mere vild natur i Danmark.

Jeg håber du kan lide butikken, jeg er altid nysgerrig på nye produkter, især dem som er re-made! Genbrug og re-design. Du er velkommen til at sende en mail til mig hvis du har noget du synes jeg skal kigge på. line@jordmild.dk

Jordmilde hilsner fra

Line Rønne

vinterkaffe