jordmild

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for

Jordmild, 
Nordtoften 1, 
4230 Skælskør 
Danmark

Mail: line@jordmild.dk 
Mobil: 61 31 22 70 
CVR: 30662563

Betaling 

Betaling:


Jordmild modtager betaling via Bambora Online Checkout som håndterer betaling med Visa, Mastercard, Meastro og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen fysisk afsendes. Ved virtuelt køb, betales med det samme og du vil modtage din vare på mail som link til download.  

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. 

Jordmild benytter en betalingsservice hos Bambora, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer når du betaler. 

Levering

Jordmild sender diner varer inden for 24 timer med GLS til din nærmeste GLS pakkeshop. Normalt er leveringstiden 1-3 hverdage.  

Hvis du har en foretrukken GLS pakkeshop, skriv det gerne i feltet “Bemærkninger til ordren”. 

Der er fri fragt ved køb over 399 dkk.  
Gældende fragtpris ses på siden: “kurv” eller siden: “ved kassen”.

Hvis pakken mod forventning har synlige skader som følge af fragten, bedes du afvise at modtage pakken og kontakte Jordmild, som vil tage sig af returneringen af den ødelagte kasse samt sende en ny ordre til dig. 

Julegaver købt julen 2022

Jordmild bytter julegaver til og med 15. januar 2023

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter, du har modtaget varen. Varen skal returneres i samme stand som du modtog den. Dvs. du må gerne kigge og mærke på den, men du må ikke tage varen i brug. Der skal være ubrudt forsegling, hvis en sådan er at finde på varen. Hvis vi modtager en returvare som er beskadiget eller taget i brug, vil du ikke eller kun delvist få pengene retur, da varen har tabt sin værdi og ikke længere kan sælges. 

Fortryder du dit køb, skal du senest 14 dage efter modtagelsen af varen give Jordmild besked om, at du vil fortryde købet. Enten via mail: line@jordmild.dk eller mobil 61312270 
Vedlæg denne retur formular udfyldt når du returnerer. (Har du ikke en printer, er du selvfølgelig velkommen til at skrive på en seddel og vedlægge den i stedet) RETURFORMULAR 

Fristen på 14 dage er overholdt, hvis du blot har meddelt, at du vil fortryde købet inden fristens udløb. Derefter har du yderligere 14 dage til at sørge for at vi har modtaget varen retur. 

Sender du en vare retur til Jordmild, fordi du har fortrudt dit køb, skal du selv betale fragten til at sende varen retur. 

Når du sender varen, skal du altid sørge for at få dokumentation for, at varen er sendt – for eksempel en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos Jordmild. 

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker fejl i materialer eller fejl i fabrikation. 

Reklamationsretten bortfalder hvis der er tale om skader efter forkert betjening eller brug af produktet. 

Hvis en vare købt hos Jordmild ikke lever op til produktbeskrivelsen, skal du reklamere til jordmild på mail: line@jordmild.dk og klage over varen. Tag billede af den beskadigede vare og vedhæft faktura fra købet hos Jordmild. Jordmild vil prøve så godt vi kan at gøre rede for problematikken og evt bytte varen eller returnere pengene for varen. Hvis varen skal retur til Jordmild i forbindelse med reklamation, betaler Jordmild for forsendelsen retur.  

Hvis vi mod forventning ikke kan finde en fælles løsning, se da under punktet klagemulighed

Refundering af pengene 

Fortryder du dit køb hos Jordmild, har du krav på at få pengene tilbage for varen og for fragten. (Ikke retur fragt, den skal du selv betale). 

Returnerer du en vare, har Jordmild.dk en frist på 14 dage til at tilbage pengene tilbage til dig. Fristen starter, når du har meddelt, at du returnerer varen. Hvis du vælger at returnere en del af en ordre, skal du være opmærksom på at du ikke får fragten refunderet. 


Særlige handelsbetingelser for digitale varer (downloads) 

Handelsbetingelser for digitale varer købt på Jordmild.dk.  
Jordmild, Nordtoften 1, 4230 Skælskør, CVR: 30662563. 

Betaling

Jordmild modtager betaling via Bambora Online Checkout som håndterer betaling med Visa, Mastercard, Meastro og MobilePay. Du vil først modtage dine varer når beløbet er hævet. Der er ikke noget betalingsgebyr. 

Levering

Digitale varer til download leveres via en e-mail, som indeholder et unikt download-link. Du modtager en ordrebekræftelse, efter succesfuld betaling, som indeholder et link hvorfra du kan downloade dit produkt. Leveringen sker kun via e-mail. 

Leveringstiden for digitale produkter er mellem 3-10 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med linket når frem til din mailboks. 

Download linket for dit køb kan højst bruges 3 gange og udløber efter 14 dage. 

Fortrydelsesret

Da digitale varer er en straks levering bortfalder fortrydelsesretten så snart download linket har været i brug. Er produktet ikke blevet downloaded kan købet annulleres inden 14 dage. 

Rettighed og brug

Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at filerne ikke spredes videre til andre brugere, og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. 

Du skal i øvrigt være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug. 


Klagemulighed

Såfremt du har klage over et produkt købt hos Jordmild, og vi ikke har kunnet finde en løsning sammen, kan der klages til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens 
Carl Jacobsens Vej 35 
2500 Valby 
www.forbrug.dk 


Privatlivspolitik

Vil du læse vores politik omkring persondata, kan du gøre det på siden privatlivspolitik.